ºC

4. Delnice Biking Day

Biciklistički klub Goranin i Udruga Runolist vas pozivaju u subotu, 22.8. na 4. Del-NICE Biking Day – najmasovniju rekreativnu biciklijadu Delničkog trolista.

Možete birati između dviju trasa sa oznakama od 10 i 40 kilometara na kojima ćete sami odlučivati o vašem tempu.  Za one koji žele odvoziti 100-ku, organizirat će se i praćena ruta preko Slovenije i Broda na Kupi od 100 kilometara koja će se voziti u koloni bez odvajanja. Za obitelji je predviđena kratka staza od 5 kilometara (Poučna staza Leska) koja se nalazi u NP Risnjak, ali se za nju plaća posebna ulaznica za Nacionalni park.

Kotizacija za super dugu stazu je 75 kuna i uključuje veću okrijepu na stazi ( sendviče, štrudle, sok…) u odmorištu Brod na Kupi te posjet Kaštelu Zrinski ( Muzej lovstva, šumarstva i ribolova ) te ručak ( gulaš i pivo/sok ) pri povratku.
Za dvije kraće staze ( 40 i 10 km ) kotizacija je 35 kuna i uključuje okrijepu na stazi ( voda, slatko…) i ručak ( gulaš, pivo/sok) pri povratku.

OBAVEZNE prijave pošaljite na [email protected] do 20.8. ( kako bi olakšali organizaciju) sa imenom, prezimenom, odbranom rutom i brojem mobitela za kontakt za slučaj nekih iznenadnih promjena

Isplanirajte savršen vikend izlet za prijatelje i obitelj s obzirom na to da se tog dana održava još mnoštvo zanimljivih događanja u Crnom lugu povodom manifestacije Crnoluška noć zajedno sa zabavom uz živu muziku u večernjim satima. Preporučamo ostanak/noćenje te posjet NP Risnjak i drugim zanimljivostima Gorskog kotara u nedjelju ili još bicikliranja.

Više informacija na Delnice Biking. Vidimo se!

 

Vrh
gkb kvarner

© Sadržaj ovih stranica zaštićen je autorskim pravom i nije ga dopušteno kopirati bez prethodnog odobrenja. • Gorski kotar Bike - Impresum - Dizajn i razvoj weba: Molekula

Projekt su sufinancirali Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica

Ministartvo turizma Republike HrvatskeHrvatska turistička zajednica