NovostiBiciklistički vikendi u Gorskom kotaru

18.03.2014.

Nakon uspješno odrađenog 3-dnevnog biciklističkog druženja Gorski kotar Bike DEMO Tour koji se održao u srpnju prošle godine, krenule su pripreme za biciklističke vikende tijekom ljetnih mjeseci u Gorskom kotaru.

Ovogodišnji Gorski kotar Bike Tour, umjesto jednog trodnevnog bicikliranja po Gorskom kotaru, uključivat će najmanje 2 vikenda u srpnju i kolovozu tijekom kojih će sudionici istog moći upoznati velik dio Gorskog kotara i njegove prirodne, kulturne i povijesne atrakcije uz nezaobilaznu gastro ponudu. Osim toga, biciklističke rute će biti prilagođene svim uzrastima, a njihova dužina i zahtjevnost podijeljena na nekoliko kategorija. Ono što će sigurno biti drugačije i prihvatljivo svim sudionicima jest to da će si sami odrediti brzinu kretanja, broj predaha te dužinu zadržavanja na kontrolnim točkama koje će pružiti doživljaj destinacije svim osjetilima.

Za sada su poznata dva termina: 12. i 13.7. te 9. i 10.8. Domaćini ovih vikenda će još neko vrijeme ostati skriveni, ali jedno je sigurno – užitak na 2 kotača Zelenim srcem Hrvatske je zagarantiran.

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska