NovostiDelnice Biking Days

20.08.2014.

Nakon višednevnih biciklističkih druženja u Gorskom kotaru u sklopu Gorski kotar Bike Tour-a, priča na 2 kotača u Zelenom srcu Hrvatske se nastavlja i krajem kolovoza. BK Goranin iz Delnice organizira 3. Delnice Biking Days koji će se održati 23. kolovoza u Crnom Lugu i 30. kolovoza na Petehovcu.

U suorganizaciji s Udrugom Runolist u subotu, 23. kolovoza će se održati rekreativna biciklijada u dužini od 30 kilometara. Start je u 10 sati u centru Crnog Luga, a kotizacija koja uključuje ručak i piće iznosi 40 kuna.

Tjedan dana kasnije, u subotu 30. kolovoza, Delnice Biking Days seli u Planinski Centar Petehovac Delnice – zaštićeni krajobraz s kojeg sa svojih 1000 mnv ( Štimčev Vrh ) pogled na Grad Delnice i okolne planine obara s nogu. Sudionici će moći birati između dvije rute duge 40 i 10 kilometara, a onima u boljoj formi predlažemo da se prije biciklijade na Petehovac iz Delnica popnu biciklom ( 7 km – 300 ak metara visinske razlike ) prije starta koji je u 10:30h na parkingu ispred Petehovca.

Zbog lakše organizacije svoje prisustvo najavite na prijavebiking@gmail.com ili SMS-om na 091/182-9892 ( Ime Prezime, kontakt mob ) do 28.8. !
Kotizacija je ponovno 35 kn za one sa predprijavom i 50 kn za one bez predprijave.

Nakon vožnje za svih je organiziran ručak – specijalitet kuće na Petehovcu – LOVAČKI GULAŠ s DOMAĆIM NJOKIMA i piće po izboru.

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska