NovostiGorski kotar Bike mobilna aplikacija

20.08.2014.

Mnogi su se već u posljednje dvije godine upoznali s Goranskom biciklističkom transverzalom – biciklističkom trasom koja povezuje sve gradove i općine Gorskog kotara te njihove prirodne, kulturne i povijesne atrakcije te gastro delicije. Kako bi uživanje na 2 kotača po istoj bilo još bezbrižnije napravljena je i mobilna aplikacija za pametne telefone:

 

Android app on Google Play

 

GKB_AP02

Mobilna aplikacija Gorski kotar Bike vam omogućuje da na jednom mjestu pronađete sve što vam treba i to bez korištenja interneta:
– etape i izleti
– GPS navigacija
– prikaz statistike vožnje
– zanimljive atrakcije s opisima i lokacijama
– smještajni kapaciteti
– restorani i ugostiteljski objekti
– turističke zajednice
– servisne informacije
– vremenska prognoza

Ovo je tek prva verzija aplikacije, a u slijedećim danima redovno ćemo objavljivati nadogradnje sa novim sadržajima i poboljšanjim

Ne zaboravite kako transverzalom upoznajete cijelo područje Gorskog kotara u dijelovima što omogućuje planiranje višednevnog aktivnog odmora. Sastavljena je iz 7 etapa od 28 do 43 kilometra i ukupno broji 260 kilometara. Zajedno s 9 poveznica čini više od 400 kilometara jedinstvenog užitka na 2 kotača. Zbog prepoznatljive i atraktivne konfiguracije terena na cijeloj transverzali ima više od 5000 metara ukupnog uspona i jednako toliko spusteva. Ona vas vodi po postojećim šumskim i lokalnim cestama s malo prometa te je namjenjena prvenstveno ljubiteljima prirode i brdskog biciklizma.

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska