NovostiGorski kotar Bike na sajmu Alpe Adria

29.01.2014.

Od 29. siječnja do 1. veljače u Ljubljani se održava turistički sajam Alpe Adria: Turizem in prosti čas – najvažniji turistički događaj regije Alpe Jadran. Iako se Hrvatska svake godine predstavlja na istom, ove godine regija partner sajma je Kvarner. U sklopu predstavljanja turističke ponude Kvarnera, nazočnima će se predstaviti i novi turistički proizvod Gorski kotar Bike.

Turistički sajam Alpe Adria: Turizem in prosti čas svake godine posjeti više od 16.000 posjetitelja, svoju ponudu predstavlja 300 ponuđača turističkih usluga i 20 nautičkih poduzeća iz regije.

Zašto doći na sajam Alpe Adria: Turizem in prosti čas?
Zato što na njemu svakoga siječnja sve vrste turista pronalaze svoj stil odmora: aktivan i avanturistički; odmor koji opušta i obnavlja; odmor koji nudi umjetničke, estetske i kulturne događaje; vikend-odmor; odmor za ljubitelje putovanja, turiste i ljude željne zabave.
Izlagači svoje turističke ponude predstavljaju u uobičajenim kategorijama slobodnog vremena i odmora: odgovarajuće ikone označavaju odredišta, aktivni odmor, vikend-putovanja / izlete i avanturistička putovanja. Samo putovanje po sajmu Alpe-Adria je opušteno i pruža zadovoljstvo.
U sklopu istog, održat će se i Sajam nautike na kojem će se predstaviti proizvođači plovila i nautičke opreme.

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska