NovostiGorski kotar Bike Tour 2021

22.01.2021.

Gorski kotar, ta čarobna zelena oaza idealna za punjenje baterija, i ovog će ljeta primiti brojne bicikliste iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Jedno od najveselijih i najatraktivnijih biciklističkih događanja u Hrvatskoj spremno je za svoje 9. izdanje. Gorski kotar Bike Tour vas srdačno očekuje od 16. do 18. srpnja.

Nakon čudne cijele 2020. godine i još uvijek neizvjesnog početka 2021. godine, pedaliranje Gorskim kotarom se čini kao izvrsna prilika za bijeg od raznih problema i skupljanje pozitivne energije za predstojeće izazove. U tri dana očekuje vas izvrsna i vesela ekipa, zanimljive rute obogaćene tradicionalnim goranskim okusima te brojna iznenađenja. Kad god pomislite s čime vas možemo još iznenaditi, a da to nismo napravili u ovih dosadašnjih 8 godina, pojavi se nešto novo pa ćemo tako te jedne srpanjske subote povezati naš Hortus Diabolicus s Jadranskim morem. No, to nije sve. Za ostala iznenađenja ćete se morati prijaviti i strpiti još malo.

I zato, rezervirajte si 3 dana, pozovite prijatelje, iznenadite sebe i kolege te se prijavite za još jedno nezaboravno iskustvo i druženje s najboljom ekipom na 2 kotača.

Cijena (prijave do 1.5.):
1150 kuna (s 2 noćenja)

Cijena (prijave od 2.5. do 10.7.):
1300 kuna (s 2 noćenja)

U cijenu uključeno:
2 noćenja u 2,3 i 4-krevetnim sobama na bazi polupansiona (2 x doručak, 2 x večera) u Fužinarskoj kući u Fužinama, vođenje, organizacija, GPS trag, plan trasa sa visinskim profilom, okrjepe (voće, voda, snack), 1 x lunch paket, degustacije, Cowboy Picnic, poklon iznenađenja

Više informacija o programu i link za prijavu: /http://www.promotiv-turizam.hr/gorski-kotar-bike-tour-2021/

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska