NovostiGorski kotar je spreman

08.08.2014.

Sve je spremno za posljednji vikend Gorski kotar Bike Tour-a ove sezone. Nakon Lokava. Lividrage i Vrbovskog, posljednje dvije dionice, Ravna Gora i Skrad, su pregledane, označene i čekaju sve one koji će ih istražiti na 2 kotača.

ravna gora 07

Subota, 9.8.2014.
Duža staza u Ravnoj Gori broji 47 kilometara po uglavnom makadamu uz nešto malo asfalta. Kraća staza od 13 kilometara namjenjena je najmlađima, početnicima ili onima koji nisu u nekoj većoj fizičkoj spremi. Start je kod lovačke kuće Za Jasen oko 10:15, a prijave se zaprimaju od 9 sati. Na kraju svih vožnji organiziran je zajednički ručak koji pripremaju lovci lokalnog lovačkog društva te podjela medalja najupsješnijima. Za klince će biti pripremeljen i poligon spretnosti.

skrad 03

Nedjelja, 10.8.2014.
Duža staza u Skradu ima 37 kilometara i izuzetno je atraktivna, ali i zahtjevnija od ostalih. Uključuje sve podloge od asfalta preko makadama pa čak i šumskih staza te se preporučuje iskusnijim biciklistima, dok oni s manje iskustva pojedine dionice mogu i pogurati.
Kraća staza u Skradu broji 11 kilometara te ju uz jedan ozbiljniji uspon mogu svladati svi. Start je u 10:15 sati u centru Skrada kod ureda TZ-a, a prijave se zaprimaju od 9 sati.
Na kraju svi će se sudionici okupiti u Planinarskom domu Šubetov most na zajedničkom ručku i dodjeli medalja.

Na svim nabrojenim stazama sudionici će moći kušati delicije goranskog kraja dok će na mjestu okupljanja biti prisutan i Giant s ponudom vrhunskih bicikala, a neke od njih možete i isprobati.

Vidimo se! Gorski kotar vas očekuje…Naravno, na 2 kotača.

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska