NovostiXC Japlenški

26.07.2013.

U subotu, 3. kolovoza na Japlenškom vrhu u Delnicama će se održati brdsko biciklistička utrka XC Japlenški. Ispitajte svoje vještine brzog upravljanja biciklom po putićima, stazicama i mostićima! Odlična zabava zagarantirana.

Imate viška energije? Fali vam adrenalina? Uzbuđenje tražite biciklom izbjegavajući gradske autobuse ? Možda bi bilo najbolje da svoju aktivnu rekreaciju preselite tamo gdje joj je i mjesto – u čistu i netaknutu prirodu.

BBK Goranin organizira u Delnicama XC utrku koja će se održati na novo uređenoj stazi u zaštićenoj park šumi Japlenški vrh s koje se pruža fantastičan pogled na Grad Delnice. Domaćini garantiraju super društvo, ugodnu atmosferu, iznos kotizacije prihvatljiv svakom džepu i naravno – odličan gulaš ! Okupljanje je od 9 sati.

Kategorije :
I. – Sport – za one nabrijane
II. – Rekreativa – za one koji ‘chill-aju’ i početnike
U obje kategorije pobjednike, 1.,2.,3. mjesto očekuju bogate nagrade.

Osim toga, taj vikend u Delnicama, prijatelji iz moto kluba MK Mountain Riders slave 10. godišnjicu postojanja i očekuju mnogo mnogo posjetitelja. Zato nakon utrke preporučamo da prođirate gradom i razgledate njihove ljubimce na dva kotača te možda s njima razmjenite pokoju anegdotu. Mi zapravo već znamo da ćete ostati na njihovom biker party-ju skroz do večeri jer oni organiziraju koncert HLADNOG PIVA!!!

Gorski kotar Bike
Kvarner

Projekt podupire Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Ministarstvo turizma RH Hrvatska